Syrop Z Ajerkoniakiem Karmelowym

Syrop Z Ajerkoniakiem Karmelowym
Karmelowy syrop ajerkoniak jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap napój. Ten przepis służy 4 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Jeśli masz vanillan ekstrakt, ajerkoniak, cukier granulowany, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1186 powiedziałoby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń rogalikowy z karmelowym syropem z Ajerkoniaku, Babeczki ajerkoniakowe z karmelowym kremem Ajerkoniakowym, oraz Solone Karmelowe Ciasteczka Z Ajerkoniakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło, cukier i ajerkoniak umieścić w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszać do bąbelków, o 3-5 minut. Raz szampan dodać sody oczyszczonej i wanilii mieszając. Syrop podwojy jego rozmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
WaniliaWanilia
MasłoMasło
AjerkoniakAjerkoniak
CukierCukier
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 5 minut mieszając od czasu do czasu.
3
Przełożyć do naczynia do serwowania.
4
Mżawka nad naleśnikami

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn