Syrop Trzcinowy Pecan Pie

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać syrop trzcinowy Pecan Pie spróbować. Jedna porcja zawiera 689 kalorii, 7G białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka orzechów pekan, rum, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Przepis Na Szynkę Z Orzechami Pekan, Bourbon I Syropem Trzcinowym, Brzoskwinie "Foster" z syropem trzcinowym lody orzechowe, oraz Syrop Trzcinowy Szkliwione Gorące Skrzydełka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Piec skorupę ciasta przez 5 minut. Odstawić. Obniżyć temperaturę piekarnika do 191°.
W rondlu na małym ogniu, roztopić masło, sól, syrop trzcinowy, i brązowy cukier, mieszając razem, aż będzie gładka, o 5 protokół.
Przełożyć do miski miksera i dokładnie ostudzić (aby jajka nie gotowały się w następnym kroku).
Dodaj jajka, wanilię i rum i ubijaj przez 10 minut na średniej wysokości, aż będzie puszysta.
Dodać posiekane orzechy pekan i pulsować kilka razy, aż dobrze wymieszane.
Wlać nadzienie do skorupki ciasta i ułożyć połówki orzechów pekan na wierzchu.
Piec przez 50 minut. Ostudzić na stojaku na ciasto, aż dobrze ustawić przed krojeniem.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Robb Walsh, "the Indiana Jones of food writers" (Liane Hanson, NPR), jest krytykiem restauracyjnym dla Houston Press i okazjonalnym komentatorem weekendowego wydania NPR, byłym felietonistą kulinarnym dla magazynu Natural History i byłym redaktorem naczelnym Chile Pepper magazine. Jest autorem Legends of Texas Barbecue Cookbook i Tex Mex Cookbook: a History in Recipes and Photos, a także współautorem kilku innych książek kulinarnych i podróżniczych. Mieszka w Houston w Teksasie.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb]()
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Jasny jasnożółty. Nos jest czysty z pięknymi ziołowymi nutami, trawą cytrynową,miechunką i nutą poziomek. Podniebienie jest świeże i soczyste z delikatną, kremową konsystencją, eleganckimi owocami i długim, mineralnym wykończeniem. Dobrze komponuje się z sałatkami, owocami morza i lekkimi daniami z kurczaka.