Syrop Pudding Biszkoptowy
Syrop biszkoptowy Pudding może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 1126 kalorii. Ten przepis służy 2. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cukier, jajka, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Biszkopt z syropem cytrynowo-waniliowym, Biszkopt Cytrynowy, oraz Pudding Jabłkowy Biszkoptowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj dwa kufle żaroodpornej miski lub umywalki.
W dużej misce, śmietana razem margaryna i cukier.
Dodać, trochę na raz, ubite jajka, wanilia i mąka, aż dobrze wymieszane. Złożyć mleko, aby uzyskać gładką konsystencję.
Wlać syrop do dna przygotowanej miski i nałożyć ciasto na wierzch. Umywalkę przykryć mocno zawiązanym papierem pergaminowym pokrytym folią. Wyłożyć patelnię z wilgotnym ręcznikiem kuchennym.
Umieść umywalkę na ręczniku, wewnątrz patelni i umieść patelnię na stojaku piekarnika. Napełnij patelnię wrzącą wodą, aby dotrzeć do połowy boków basenu.
Paruj w piekarniku przez 1 do 1 1/2 godziny lub do momentu, gdy pudding powróci po dotknięciu. Odwróć na talerz i podawać na ciepło.