Syrop Miętowo-Limonkowy

Syrop Miętowo-Limonkowy
Syrop miętowo-Limonkowy jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 1 porcją. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 14 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Jeśli masz liście mięty, skórkę limonki, syrop cukrowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka Truskawkowa Z Kantalupą Z Syropem Limonkowym I Miętą, Poważne sałatki: owoce pestkowe z syropem imbirowo-limonkowym i miętą, oraz Arbuz Aguas Frescas Z Syropem Z Limonki, Mięty I Bazylii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić liście mięty w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodaj paski skórki limonki i gorący syrop cukrowy; przykryć i odstawić 30 minut. Przecedzić mieszaninę przez sito; wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia11
Magazyn