Syrop Miodowo-Miętowy

Syrop Miodowo-Miętowy
Syrop miodowo-miętowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 109 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, miód, rozdartą miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Różowy grejpfrut z syropem miodowo-miętowym, Bardzo Jagodowa Herbata mrożona z syropem miodowo-miętowym, oraz Pieczona Jagnięcina Z Miodem W Sosie Miodowo-Miętowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki i 1 szklankę wody w rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; ostudzić. Odcedzić i schłodzić, aż będzie gotowy do użycia. Przed podaniem wymieszać 1 łyżkę posiekanej świeżej mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn