Syrop Klonowy Z Agawy

Syrop Klonowy Z Agawy
Syrop klonowy z agawy może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 171 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką Ocena 6%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Margarita z agawy z syropem Hibiskusowo-limonkowym, Flansy z fasoli waniliowej z syropem z agawy i karmelizowanymi orzechami włoskimi, oraz Brandywine pomidor i arbuz Granita z syropem z agawy i mięty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić nektar z agawy w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
AgawaAgawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj smak klonu i mieszać, aż w pełni połączone. Smak i dostosować smak klonu do pożądanej intensywności. Syrop może być przechowywany w temperaturze pokojowej, szczelnie przykryty, do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smak KlonowySmak Klonowy
SyropSyrop
3
Reprinted with permission from Babycakes Covers the Classics by Erin McKenna, © 2011 Clarkson Potter
4
Erin McKenna jest szefem kuchni i właścicielką Baby
5
Dodaj notatki moje notatki
6
edytuj moje notatki
7
zrobione

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn