Syrop Klonowy-Namoczone Otwory Na Pączki

Syrop Klonowy-Namoczone Otwory Na Pączki
Syrop klonowy-namoczone otwory na pączki to Wegetariańskie przepis z 50 porcjami. Ten poranny posiłek ma 168 kalorii, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Mieszanka plus 1/4 szklanki mleka, jajka, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Otwory Na Pączki Z Syropem Truskawkowym, Klonowy Szpik Kostny Otwory Na Pączki, oraz Klon-Szkliwione Otwory Na Pączki Z Kwaśnej Śmietany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać mleko, śmietanę i 1 łyżkę wody w małym rondlu, aż termometr natychmiastowy zarejestruje 110°-115 ° F.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
WodaWoda
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przenieść do małej miseczki i wymieszać w szczypcie cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Posypać drożdżami.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
4
Odstawić do spienienia, o 10 minut.
5
Za pomocą miksera elektrycznego, beat pozostałe1 / 3 szklanki cukru i jaj w dużej misce untilpale i spieniony, o 3 protokół. Gentlystir w mieszaninie drożdży i roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodaj 2 szklanki mąki i soli; mieszaj, aż powstanie bardzo miękki placek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
7
Miskę przykryć czystą kitchentowel.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Niech ciasto rosnąć w ciepłym, projekt freearea aż podwojone, o 1 1/2 godziny.(Alternatywnie, miskę luźno przykryćplastic wrap i pozostawić ciasto do wyrośnięcia przez8 godzin w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Dziurkować ciasto i ugniatać kilkaobraca się w misce; uformować w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Przenieść na powierzchnię roboczą z mąką.
11
Posypane mąką i rozwałkować do grubości 1/2".
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
12
Wyciąć otwory do pączków z foremką do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
13
Przenieść do mąki blachy do pieczenia. Przykryj ręcznikiem kuchennym i pozwól odpocząć przez20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
14
Wlać syrop do dużej miski. Podłącz termometr smażyć z boku largepot; wlać olej do głębokości 2" i ciepła overmedium ciepła aż termometr rejestratory350°F. pracy w partiach, smażyć pączki, mieszając delikatnie z łyżką szczelinową do keepdoughnuts obracając, aż złoty kolor, o 2 minuty na partię. Za pomocą slottedspoon, przenieść pączki do miski maplesyrup; niech namoczyć, obracając jak więcej doughnutsare dodane, aż pączki wchłonąć syrop, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn