Syrop Klonowo-Jagodowy
Syrop Klonowo-jagodowy jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka jagód, sok z cytryny, syrop klonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tosty francuskie pieczone z jagodami z kruszonką Amaretti i syropem klonowym z jagodami, Naleśniki jagodowe z jagodowym syropem klonowym, oraz Syrop Jagodowy Klonowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz syrop klonowy i jagody w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z sokiem.
Wlać do miski, przykryć i schłodzić.
Uwaga: Przechowywać w lodówce do 2 tygodni.