Syrop Klonowo-Bananowy

Syrop Klonowo-Bananowy
Syrop Klonowo-bananowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.34 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 425 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bananów, masło, syrop klonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest dobre. Spróbuj Naleśniki bananowe z syropem z rumu klonowego, Syrop Klonowy Babeczki Bananowe, oraz Bananan i syrop klonowy Bochenek ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić 1 łyżka masła na patelni na średnim ogniu; dodać 3 banany, pokrojone, i smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj 1/2 szklanki syropu klonowego i gotować, stale mieszając, 3 minuty lub do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
3
Podawać na gofrach lub naleśnikach; udekorować 1/3 szklanki pekan, tosty i posiekane, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Magazyn