Syrop Kakaowy
Syrop kakaowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 5 i kosztuje 1,16 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 556 kalorii. Jeśli masz pod ręką cukier, kakao przetworzone w Holandii, sól koszerną i kilka innych składników, możesz to zrobić. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Podobne przepisy to Syrop kakaowy {lub domowy syrop czekoladowy}, Stout pływa z syropem kakaowym, oraz Gorąca czekolada z odtłuszczonym mlekiem, kakao w proszku i syropem klonowym.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małym garnku zagotuj wodę i cukier, ubijaj w kakao, wanilii, soli i syropie kukurydzianym.
Ubijać, aż wszystkie ciała Stałe się rozpuszczą. Zmniejszyć sos, aż lekko zgęstnieje. Odcedzić i schłodzić do temperatury pokojowej.
Wlać do wyciskanych butelek. Wyciśnij do zimnego mleka i wymieszaj pyszne mleko czekoladowe lub podawaj na ulubionych lodach. I, hej, jest beztłuszczowy!