Syrop Imbirowo-Limonkowy

Syrop Imbirowo-Limonkowy
Syrop imbirowo-Limonkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje 34 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 248 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, skórkę z limonki, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Sałatka melonowa z syropem limonkowo-imbirowym, Sałatka ze świeżych owoców z syropem limonkowo-imbirowym, oraz Skomponowana sałatka owocowa z syropem imbirowo-limonkowym.

Instrukcje

1
Cukier, imbir i skórka z limonki przetwarzać w robocie kuchennym 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Przełożyć do małego rondla i wymieszać z wodą. Gotować na średnim ogniu 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Wyjąć z ognia i odstawić na 10 minut.
4
Wlać przez drobny sitko z siatki drucianej, odrzucając ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn