Syrop Imbirowo-Hibiskusowy

Syrop Imbirowo-Hibiskusowy
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Imbir-syrop hibiskus może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka strąków kardamonu, cukier, kwiaty hibiskusa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Jabłecznik Z Syropem Z Kwiatów Hibiskusa, Margarita z agawy z syropem Hibiskusowo-limonkowym, oraz Iskierka Hibiskusowo-Imbirowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś cukier, wodę, kardamon, imbir i suszone kwiaty hibiskusa do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu, często mieszając; gotować 2 minuty. Przykryć i odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony HibiskusSuszony Hibiskus
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wlać przez drobny sitko z siatki drucianej, odrzucając ciała stałe. Przechowywać schłodzone w hermetycznym pojemniku do 2 tygodni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia2
Magazyn