Syrop Grejpfrutowo-Miodowy
Syrop grejpfrutowo-miodowy jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz cukier, gałązki mięty, skórkę z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Świeży grejpfrut w syropie miodowo-tymiankowym, Różowy grejpfrut z syropem miodowo-miętowym, oraz Kompot grejpfrutowy w syropie rozmarynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować cukier i wodę, często mieszając, 2 do 3 minut lub aż cukier się rozpuści.
Wyjąć z ognia; dodać sok grejpfrutowy i pozostałe składniki i całkowicie ostudzić. Przykryć i schłodzić 24 godziny. Odcedzić syrop; wyrzucić substancje stałe.