Syrop Cynamonowo-Jabłkowy

Syrop Cynamonowo-Jabłkowy
Syrop cynamonowy jabłkowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 149 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 471 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Pełnoziarniste naleśniki cynamonowe z syropem cynamonowym, Gofry cynamonowo-kukurydziane z syropem jabłkowo-cynamonowym, oraz Gofry jabłkowo-cynamonowe z syropem cynamonowym.

Instrukcje

1
W rondlu połącz jabłka, cukier, cynamon i wodę. Wymieszać, aby rozpuścić cukier i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut, lub aż jabłka będą miękkie i syrop zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Podawać na naleśnikach lub lodach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn