Syrniki
Syrniki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser quark, sól, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ukraińskie Syrniki (Naleśniki Serowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić lub przetworzyć twaróg przez sito lub maszynkę do mielenia mięsa, aby uzyskać konsystencję sypką.
W misce wymieszać twaróg, 2/3 szklanki mąki, cukier, rodzynki, jajka, sodę oczyszczoną, ekstrakt waniliowy i sól, aż ciasto będzie dobrze wymieszane.
Wlać 1/4 szklanki mąki do małej miseczki.
Rozwałkuj ciasto, około 2 łyżek stołowych na porcję, w kulkę i zwijaj w mące, aż będzie pokryte. Spłaszczyć każdą piłkę do 2-calowy patty, do kwadratu od krawędzi.
Podgrzać około 1 1/2 łyżki oleju na patelni na średnim ogniu. Smaż paszteciki, pracując partiami, w gorącym oleju, aż do ciemnobrązowego i uformuje się skorupa, 3 do 4 minut na stronę.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Powtórzyć z pozostałym olejem i pasztecikami.