Sycąca zupa kalafiorowa

Sycąca zupa kalafiorowa
Na przygotowanie sycącej zupy kalafiorowej potrzeba około 25 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 1,31 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 355 kalorii , 16 g białka i 26 g tłuszczu . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka marchewek, soli, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny na zimę . Niewielu osobom naprawdę smakowało to danie główne. Jest ono dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 48% . Ta ocena jest całkiem dobra. Sycąca zupa wołowa z grzybami , sycąca zupa z kurczakiem i grillowaną kukurydzą oraz sycąca zupa z kurczakiem i tortillą są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużym rondlu ugotuj kalafior i marchewkę w wodzie, aż będą miękkie; odstaw (nie odcedzaj).
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Na patelni, na średnim ogniu, podsmaż kiełbasę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj mąkę, sól i pieprz. Stopniowo dodawaj mleko; doprowadź do wrzenia. Gotuj i mieszaj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj kalafior, marchewkę i płyn do gotowania; podgrzej. Mieszaj z serem, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn