Sycąca zupa kalafiorowa
Na przygotowanie sycącej zupy kalafiorowej potrzeba około 25 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 1,31 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 355 kalorii , 16 g białka i 26 g tłuszczu . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka marchewek, soli, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny na zimę . Niewielu osobom naprawdę smakowało to danie główne. Jest ono dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 48% . Ta ocena jest całkiem dobra. Sycąca zupa wołowa z grzybami , sycąca zupa z kurczakiem i grillowaną kukurydzą oraz sycąca zupa z kurczakiem i tortillą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużym rondlu ugotuj kalafior i marchewkę w wodzie, aż będą miękkie; odstaw (nie odcedzaj).
Na patelni, na średnim ogniu, podsmaż kiełbasę i cebulę.
Dodaj mąkę, sól i pieprz. Stopniowo dodawaj mleko; doprowadź do wrzenia. Gotuj i mieszaj przez 2 minuty.
Dodaj kalafior, marchewkę i płyn do gotowania; podgrzej. Mieszaj z serem, aż się rozpuści.