Sycylijski Sos Spaghetti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sycylijskiego sosu Spaghetti. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 523 kalorie, 33g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sos pomidorowy, cukier, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sycylijski Sos Spaghetti, Sycylijskie ciasto Spaghetti (Pasticcio di Spaghetti alla Siracusana), oraz Sycylijska wieprzowina ze Spaghetti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć osłonki z kiełbasy i wyrzucić. Gotuj kiełbasę i mieloną wołowinę na dużej patelni lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu 6 minut, mieszając, aż mięso się kruszy.
Dodaj cebulę i czosnek, i smażyć 4 minut lub aż wołowina i kiełbasa nie są już różowe.
Odcedzić i odstawić. Wytrzyj patelnię do czysta.
Połączyć sos i dalej 7 składniki w patelni lub holenderski piekarnik; gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 godzina.
Dodać mieszankę kiełbasy i grzyby. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 godzinę i 30 minut lub aż mieszanina zgęstnieje.
Podawać na linguine; posypać serem.
Podawać z paluszkami chlebowymi, w razie potrzeby.