Sycylijski Makaron Z Sardynkami I Brokułami

Sycylijski Makaron Z Sardynkami I Brokułami
Sycylijski makaron z sardynką i brokułami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1831 kalorii, 26g białka, oraz 137 g tłuszczu. Na 4,08 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki piniowe, rodzynki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Makaron sardynki po sycylijsku z bułką tartą, Sycylijski brokuł Rabe z bakłażanem i kaparami, oraz Makaron z pancettą, brokułami lub brokułami i orzeszkami pinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia. Gotuj brokuły rabe przez 1 -2 minuty; usuń i zanurz w misce z lodowatą wodą. Szokujące rabe zachowa żywy zielony kolor i powstrzyma go przed gotowaniem. Korzystając z tej samej patelni, ponownie zagotować wodę i dodać makaron. Gotuj do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Rodzynki umieścić w małej misce i przykryć odrobiną wytrawnego białego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrawne Białe WinoWytrawne Białe Wino
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pozwól im moczyć około 10 minut, aby uzyskać napar z aromatem wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
W małej, suchej patelni na średnim ogniu dodać orzeszki piniowe i bułkę tartą. Potrząśnij patelnią ruchem w przód iw tył, aż staną się złote i aromatyczne, około 1-2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Zdjąć z ognia i odstawić.
6
Na dużej patelni na średnim ogniu, rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodaj czosnek i szalotki, smażenie 2-3 protokół, lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8
Odcedzić brokuły rabe, pat suche, i dodać do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Odsączyć sardynki. Za pomocą widelca rozbij sardynki na małe kawałki i dodaj do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Dodać odsączone rodzynki, oliwki, sok z cytryny, skórkę z cytryny, pokruszony czerwony pieprz i sól. Smażyć 1-2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
(duża Tuba)(duża Tuba)
11
Zdjąć z ognia.
12
Dodaj gotowanego makaronu na patelni z mieszaniny brokułów rabe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Dodać tosty mieszaniny okruchów chleba i świeżej pietruszki i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
14
Skropić wysokiej jakości oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia77
Magazyn