Sycylijski faszerowany miecznik z sosem pomidorowo-wiśniowym

Sycylijski faszerowany miecznik z sosem pomidorowo-wiśniowym
Sycylijskie Nadziewane miecznik z sosem pomidorowym Cherry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,39 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 718 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieprz, kapary i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Makaron z miecznika i sosem pomidorowo-wiśniowym, Miecznik, boczek i kebaby z pomidorów wiśniowych, oraz Miecznik Sycylijski-Styl.

Instrukcje

1
Na powierzchni roboczej pokrój stek z miecznika na pół w poprzek, a następnie pokrój każdą połowę poziomo na cztery plastry o wymiarach 5 na 3 cale. Delikatnie Funt plastry 1/8 cala grubości. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2
W żaroodpornej misce namoczyć rodzynki w gorącej wodzie, aż zmiękną, około 10 minut, a następnie odcedzić. Na małej patelni, toast orzeszki piniowe na umiarkowanym ogniu, potrząsając patelnią, aż lekko rumiane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
W płytkim naczyniu namoczyć chleb w winie i wywarze rybnym przez 10 minut. Delikatnie wycisnąć chleb prawie do sucha. Drobno posiekać chleb i przenieść do miski. Delikatnie wymieszać po 2 łyżki rodzynek i orzechów piniowych, 2 łyżki kopru włoskiego, 2 filety anchois, 1 łyżkę kaparów, parmezan, cynamon i gałkę muszkatołową. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka SzparagowaGotowa Fasolka Szparagowa
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Stado RybStado Ryb
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Ułóż plastry miecznika na powierzchni roboczej i doprawić solą i pieprzem. Łyżka około 1/4 szklanki nadzienia w środku każdego plasterka i zwinąć jak cygaro, składając po bokach, jak idziesz. Zabezpiecz rolki wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
MiecznikMiecznik
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
5
Na dużej patelni, ciepła 1/4 cala oliwy z oliwek. Lekko pogłębić miecznik rolki w mące, wytrząsając nadmiar. Smażyć 4 bułki na umiarkowanie wysokim ogniu, aż złoty kolor będzie brązowy, około 2 minut na stronę; przenieść na talerz. Powtórz z pozostałymi rolkami. Wytrzyj patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
MiecznikMiecznik
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Na tej samej patelni podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodaj pokruszoną czerwoną paprykę, pozostały filet anchois i 1 łyżeczkę kaparów i gotuj przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Gotowa Fasolka SzparagowaGotowa Fasolka Szparagowa
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
8
Dodać pomidory koktajlowe i pokruszone pomidory i gotować na małym ogniu, aż zgęstnieje, o 15 protokół. Wymieszać Oliwki, 1 łyżkę liści kopru włoskiego i pozostałą 1 łyżkę orzechów piniowych i rodzynek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
9
Do sosu dodać bułki z miecznika. Przykryć i dusić na małym ogniu, obracając rolki kilka razy, aż do ogrzania przez, o 3 protokół. Ustaw 2 rolki na każdym talerzu, Usuń wykałaczki i łyżka trochę sosu na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
10
Udekoruj pozostałą 1 łyżką liści kopru włoskiego i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn