Sycylijska Przyprawiona Pierś Z Kaczki Z Zachowanym Pomarańczowym Przepisem

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać sycylijski przyprawione pierś z kaczki z zachowanym przepis pomarańczowy spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 304 kalorie, 8G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, połamane kawałki z laski cynamonu, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Przepis Na Wędzoną Pierś Z Kaczki, Gotowana Pierś Z Kaczki Przepis, oraz Pierś z kaczki bez kości A L ' Orange.
Instrukcje
Przyprawy: na małej patelni smażyć suszoną skórkę pomarańczową, nasiona kopru włoskiego, słodką paprykę, zmiażdżoną czerwoną paprykę, cynamon i wędzoną paprykę na małym ogniu, potrząsając od czasu do czasu patelnią, aż będzie pachnąca, 2 do 3 minut.
Ostudzić krótko, a następnie drobno zmielić w młynku do przypraw.Ostrym nożem Przytnij piersi kaczki z nadmiaru tłuszczu i zdobądź skórną stronę kaczki w diamentowy wzór, uważając, aby nie przeciąć całej drogi do mięsa. Obrócić piersi i przyprawić mięso tylko z kaczki 1 łyżką przypraw. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 24 godzin.Do sosu: używając obieraczki do warzyw, skórkę pomarańczy obrać szerokimi paskami, następnie sok z pomarańczy; rezerwować skórkę i sok.
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj szalotki, doprawić lekko koszerną solą i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, słodki i rumiany, o 10 protokół.
Dodać pokruszony czerwony pieprz i sok pomarańczowy i gotować, aż sok zmniejszy się o połowę.
Dodaj bulion z kurczaka i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.Wymieszać z rozmarynem, tymiankiem, czosnkiem i skórką pomarańczową.
Wyjąć z ognia i pozostawić na strome przez 10 minut.Przecedzić sos do małego rondla, doprowadzić do duszenia na średnim ogniu i gotować, aż zredukowana do przyjemnej konsystencji sosu.
Podgrzej Piec konwekcyjny do 149° lub piec konwencjonalny do325. W razie potrzeby podgrzej SOS. Piersi kaczki doprawić solą koszerną.
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać piersi kaczki, skórkę w dół i gotować, aby powoli renderować tłuszcz przez 5 minut. Gdy tłuszcz się gromadzi, wyjmij go z patelni, przechylając patelnię i wyciągając ją łyżką. Gdy skóra jest lekko rumiana, przenieś patelnię do piekarnika i gotuj do średnio rzadkiego (125°F na termometrze natychmiastowego odczytu), 8 do 12 minut.
Wyjmij patelnię z piekarnika, Odwróć piersi i pozostaw na patelni przez 10 minut. W międzyczasie na średniej patelni podsmażyć 1 łyżkę oliwy na średnim ogniu. Wrzucić szczypiorek i zachować ciepło. Podziel zachowane plastry pomarańczy między talerze do serwowania. Pokrój piersi kaczki wzdłuż i połóż plastry na wierzchu.
Na każdym talerzu skropić około 2 łyżek sosu. Na koniec posypać solą morską.Wypróbuj te przepisy na kaczki na Food Republic: przepis na nuggetsy z nowej książki kucharskiej Le Pigeon
Ananas Kaczka Curry Przepis
Gotowanie Z Winem: Kaczka Z Wiśniami W Przepisie Chianti