Sycylijska Fasola Szparagowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sycylijskiej zielonej fasoli. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 177 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jeśli masz fasolę, oliwę z oliwek, parmezan polly-o i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest dobre. Spróbuj fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, oraz Tagine fasoli Fava, fasoli szparagowej i karczochów serca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć i wyrzucić końce z fasoli.
Dodać fasolę do wrzącej wody; gotować, aż będzie chrupiąca-miękka.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 3 min. lub aż do złotego brązu, często mieszając.
Dodać fasolę i sos do makaronu; lekko wymieszać. Gotować aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Posypać serem i orzeszkami piniowymi.