Sycylijska Fasola Szparagowa

Sycylijska Fasola Szparagowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sycylijskiej zielonej fasoli. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 177 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jeśli masz fasolę, oliwę z oliwek, parmezan polly-o i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest dobre. Spróbuj fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, oraz Tagine fasoli Fava, fasoli szparagowej i karczochów serca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyciąć i wyrzucić końce z fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
2
Dodać fasolę do wrzącej wody; gotować, aż będzie chrupiąca-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3
Odcedzić; odstawić.
4
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać cebulę; gotować 3 min. lub aż do złotego brązu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Dodać fasolę i sos do makaronu; lekko wymieszać. Gotować aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
7
Posypać serem i orzeszkami piniowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn