Swiss Vegetable Medley
Szwajcarska mieszanka warzyw może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 11g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz śmietanę, ser szwajcarski, warzywa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Spróbuj Swiss Vegetable Medley, Swiss Vegetable Medley, oraz Kremowy szwajcarski Chard i Bell Pepper Medley dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Odstawić 1/4 szklanki sera i 1/4 szklanki cebuli.
W średniej wielkości misce do mieszania, połączyć rozmrożone warzywa, zupa grzybowa, 3/4 szklanki sera szwajcarskiego, śmietana, Pozostałe smażone cebule i pieprz.
Wlać składniki do naczynia żaroodpornego 2 quart.
Posypać serem i cebulą na wierzchu zapiekanki i piec dodatkowo 5 minut, lub aż ser się rozpuści.