Swiss Chicken Bake może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, parmezan, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Spróbuj Swiss Chicken Bake, Kremowy Szwajcarski Ser Kurczak Piec, oraz Swiss N ' Chicken Vegetable Marinara Rice Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieścić kurczaka w dużym naczyniu do pieczenia. Rozsypać pieczarki i posypać serem szwajcarskim. W małej misce połącz krem z zupy grzybowej, śmietany i bulionu z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy Grzybowej
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Polej kurczaka sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
4
Piecz piersi kurczaka w nagrzanym piekarniku, aż nie będą już różowe w środku, a soki będą jasne, około 50 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć z piekarnika i posypać parmezanem i wrócić do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu