Swiss Chicken Bake
Swiss Chicken Bake może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, parmezan, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Spróbuj Swiss Chicken Bake, Kremowy Szwajcarski Ser Kurczak Piec, oraz Swiss N ' Chicken Vegetable Marinara Rice Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieścić kurczaka w dużym naczyniu do pieczenia. Rozsypać pieczarki i posypać serem szwajcarskim. W małej misce połącz krem z zupy grzybowej, śmietany i bulionu z kurczaka.
Piecz piersi kurczaka w nagrzanym piekarniku, aż nie będą już różowe w środku, a soki będą jasne, około 50 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).
Wyjąć z piekarnika i posypać parmezanem i wrócić do piekarnika.
Piec przez dodatkowe 5 minut.