Swirled Summer Berry Soufflés
Zawijany letni suflet z jagodami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,11 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz jeżyny, wodę, drobny cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sernik Z Wirowymi Jagodami, Koktajle Z Mango I Jagód, oraz Jagodowy Wirowy Jogurt Mrożony dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz maliny i jeżyny z granulowanym cukrem, wodą, wanilią i sokiem z cytryny. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu, często mieszając. Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej i gotować, mieszając, aż zgęstnieje, o 1 minutę.
W dużej misce, ubić białka, aż utrzymają bardzo miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w drobnym cukrze, 2 łyżki na raz i kontynuuj ubijanie, aż utworzą się błyszczące szczyty, o 3 minuty dłużej. Delikatnie zawirować W 3/4 szklanki mieszanki jagodowej, pozostawiając smugi w ubitych białkach.
Łyżka pozostałej mieszaniny jagód do sześciu 1/2-cup ramekins. Wierzch z miksturą Suflera, lekko ją oklejając.
Piec suflety przez 6 minut lub na złoty wierzch.