Swirled Peanut Butter Cup Brownies
Swirled Peanut Butter Cup Brownies wymaga około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Jeśli masz Brownie mix bez orzechów, jaj, jajka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 112 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Peanut Butter-Swirled Fudgy Brownies, Karmelizowane Pieczone Banany Zawirowane Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, oraz Ciasteczka I Krem Zawijane Ciasteczka Z Czekoladowym Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Wymieszać brownie mix, olej roślinny, 2 jajka, i woda w dużej misce do mieszania, aż płynnie połączone i delikatnie wymieszać posiekane kubki masła orzechowego do ciasta.
Beat masło orzechowe, cukier, masło, mąka, ekstrakt waniliowy, i 1 jajko razem w misce z mikserem elektrycznym, aż dokładnie połączone.
Rozłóż połowę ciasta brownie na dno przygotowanego naczynia do pieczenia i wierzch z 1/4 szklanki dollops mieszaniny masła orzechowego w równomiernym wzorze.
Wlać pozostałe ciasto brownie między dollops. Użyj noża, aby lekko zawirować mieszaninę masła orzechowego do ciasta brownie; nie overmix.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka ciastek wyjdzie z wilgotnymi okruchami, 30 do 40 minut. Całkowicie schłodzić przed podaniem.