Sweetheart Mousse
Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 8G białka, oraz 21g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Mieszanka żelatyny wiśniowej, bitej śmietany i wiśni maraschino, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sweetheart Cake, Sweetheart Cut-Up Cake, oraz Sweetheart Salad podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu ugotować masę budyniową i 4 szklanki mleka zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Posypać żelatyną i mieszać do całkowitego rozpuszczenia. Schłodzić przez 10 minut.
W misce ubić serek śmietankowy i pozostające mleko, aż będzie gładkie. Stopniowo dodawać mieszaninę żelatyny; dobrze wymieszać.
Wlać do naoliwionych pojedynczych foremek. Przechowywać w lodówce przez noc. Unmold; udekorować bitą śmietaną i wiśniami w razie potrzeby.