Sweet Summer Fruit Bruschetta

Sweet Summer Fruit Bruschetta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj słodkich letnich owoców Bruschettan. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 29 centów za porcję. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, śliwki, brzoskwinie i/lub nektaryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Sweet Summer Fruit Bruschetta, Utrzymywanie letniego deseru słodkiego i prostego z Bruschettą Dolce, oraz Sałatka z pestkowych owoców szpinaku: najlepsza kolacja z owocami lata.

Instrukcje

1
Ułóż plastry bagietki w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia. Wymieszać masło, 4 łyżki brązowego cukru i cynamonu i rozprowadzić po jednej stronie każdego plasterka bagietki. Dusić przez 1 do 2 minut lub aż bąbelki i chleb jest lekko rumiane na krawędziach. W małej misce wymieszać pozostały brązowy cukier, owoce i sok z limonki. Łyżka równych ilości na kromki chleba i posypać orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
BagietkaBagietka
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Casaloste Chianti Classico Riserva z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn