Sweet Restaurant Coleslaw

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj słodkiej colesław w restauracji. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 157 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, chrzan, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Sweet Restaurant Slaw, Suflet makaronowo-serowy z szynką wiejską z restauracji bataty, oraz Restauracja-Styl Chiński sos słodko-kwaśny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać coleslaw mix do dużej miski.
Ubij sos sałatkowy, cukier, olej roślinny, chrzan, ocet, sól i Nasiona maku razem w misce, aż będzie gładka; skropić coleslaw wymieszać i wrzucić do herbu.
Przykryć miskę folią; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny przed podaniem.