Sweet Panzanella
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Słodkie Panzanellan spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 349 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka malin, brązowy cukier, pekan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj papryka słodka panzanella, Słodka Cebulowa Sałatka Panzanella, oraz Panzanella dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj 4 łyżki cukru i soli i gotuj, ubijając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści i mieszanina zacznie bąbelkować, około 8 minut.
Dodać kostki chleba i mieszać, aż będą równomiernie pokryte mieszaniną cukru.
Wlać mieszaninę na blachę do pieczenia i ułożyć w jednej warstwie.
Piec, mieszając co 5 minut, aż kostki chleba są złotobrązowe i tosty, o 15 do 20 minut łącznie.
Umieść blachę do pieczenia na stojaku z drutu i pozostaw chleb do temperatury pokojowej, około 5 minut.Podczas gdy chleb jest chłodzenie, połączyć połowę malin i pozostałe 2 łyżki cukru w dużej misce i zacieru widelcem lub masher ziemniaków, aż jagody uwalniają swoje soki i są rozbite.
Dodać kostki chleba, pekan, i pozostałe całe maliny i delikatnie wrzucić do połączenia.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.