Sweet n Sour polędwica Stir-Fry z Ranczo puree ziemniaczanym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj smażyć polędwicę słodką i kwaśną z puree z rancza. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 718 kalorii, 55g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na $4.4 za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, olej canolan, edamame i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ranczo Puree Ziemniaczane, Ranczo Puree Ziemniaczane, oraz Ranczo Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włóż mięso do zamrażarki na kilka minut, aby usztywnić je do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
2
Umieść ziemniaki w garnku i przykryj zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia. Sól wody i gotować ziemniaki do miękkości, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Drenaż. Pół stek wzdłuż, a następnie bardzo cienko pokroić mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Rozgrzać olej na bardzo dużej patelni na dużym ogniu. Gdy wafty oleju dymu i zmarszczki, dodać mięso i Stir-smażyć aż karmelizowane 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać paprykę i smażyć 2 minuty, a następnie dodać szalotki i edamame przez 2 minuty więcej. Wymieszać cukier, soję, musztardę i ketchup i zalać stir-smażyć w ostatniej chwili gotowania. Doprawić, w razie potrzeby do smaku. Ziemniaki rozgnieść z maślanką, solą i pieprzem, ostrym sosem, natką pietruszki, koperkiem,szczypiorkiem, przyprawić solą i pieprzem, do smaku i podawać z podsmażonym na wierzchu!;
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Cały Imbir, Rozgnieciony
Goya Sazon
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.