Sweet Burgundy Greens

Sweet Burgundy Greens
Sweet Burgundy Greens to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz buraki, szpinak, Tureckie figi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Smażone Warzywa Ze Słodkich Ziemniaków, Sweet Collard Greens Z Szynką I Fasolą, oraz Grecka zielenina i słodkie ciasto cebulowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać buraki, figi, i Riesling wina w dużej patelni na średnim ogniu, aż prawie zmięknie, o 7 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
RieslingRiesling
FigiFigi
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać szpinak, czosnek i masło do mieszanki buraków. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować i mieszać aż szpinak zwiędnie, o 3 protokół. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
SzpinakSzpinak
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
SólSól
3
Na warzywach posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
WarzywaWarzywa

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Magazyn