Swanson ® Steakhouse Stir-Fry wołowina i pieprz
Swanson ® Steakhouse Stir-Fry z wołowiną i pieprzem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja zawiera 862 kalorie, 41g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,81 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś sos sojowy, zwykły ryż, paski pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest znakomite. Spróbuj Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać bulion, skrobię kukurydzianą, soję i czosnek w proszku w małej misce, aż będzie gładka.
Stir-smażyć wołowinę w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu, aż będzie dobrze rumiane.
Dodaj paprykę na patelni i Stir-fry aż tender-crisp.
Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodaj mieszaninę czas do patelni. Gotować i mieszać, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje, stale mieszając.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Valley Merlot z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Robert Mondavi Napa Valley Merlot]()
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.