Swanson ® Savory pot Roast with Harvest Vegetables

Swanson ® Savory pot Roast with Harvest Vegetables wymaga około 2 godziny i 45 minut od początku do końca. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 564 kalorie. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz pieczeń z rumu wołowego, olej roślinny, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantny Chuck lub pieczeń z warzywami, Sheila ' s Savory Pot Roast and Vegetables With Gravy, oraz Pikantna tarta warzywna z prażoną skórką Quinoa.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 6-litrowym rondlu.
Dodać wołowinę i gotować, aż będzie dobrze rumiane ze wszystkich stron.
Dodać bulion i sok warzywny do rondla i podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 1 godzinę 45 minut.
Do rondla dodaj marchew, ziemniaki i seler. Przykryć i gotować przez 30 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Z rondla wyjąć wołowinę i warzywa.
Mąkę i wodę wymieszać w małej misce.
Dodaj do rondla. Gotować i mieszać, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje.
Podawać z wołowiną i warzywami.