Suwaki Ze Szpinakiem Z Indyka
Suwaki ze szpinakiem z indyka mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bułki obiadowe, mielony kminek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to BBQ Turcja Sliders, Suwaki Z Indyka, oraz Indyk Sloppy Joe Sliders.
Instrukcje
Połączyć szpinak, szalotki, czosnek, indyk, i kminek w średniej misce; doprawić solą i pieprzem. Za pomocą widelca delikatnie wymieszać, aby połączyć. Uformuj mieszankę z indyka na dwanaście pasztetów o grubości 1/2".
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Praca w 2 partiach, gotować paszteciki, aż złoty brąz i gotowane przez (oprzeć się pokusie, aby nacisnąć na paszteciki z łopatką podczas gotowania), o 5 minut na stronę.
Paszteciki z indyka i szpinaku podawaj na bułkach z majonezem, cebulą i ogórkami.
DO AHEAD: paszteciki mogą być formowane 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed gotowaniem.
W porcji: 530 kalorii, 22 g tłuszczu, 5 g błonnika