Suwaki z wołowiną i czarną fasolą
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Wołowina i czarna fasola suwaki może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.82 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 629 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz fasolę, koszerną sól i pieprz, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suwaki Black Bean i Edamame, Suwaki z czarnej fasoli i grzybów, oraz Slidery z czarnej fasoli z majonezem awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill. W średniej misce, rozgnieść czarną fasolę, 1 łyżka oliwy z oliwek, i czosnek w proszku z masher ziemniaków lub widelcem, aż bardzo kremowy. Delikatnie wymieszać mieszankę czarnej fasoli z mieloną wołowiną. Całość obficie doprawić solą i pieprzem. Podzielić mieszaninę na 8 równo porcjowanych cienkich pasztecików. Za pomocą pędzla do ciast lekko pokryć zewnętrzną część pasztecików musztardą. Lekko posmaruj grilla olejem i umieść hamburgery na gorącym grillu. Gotować hamburgery, aż powstanie złota skórka, około 1 do 2 minut na stronę. Mini bułeczki pokroić na pół i posmarować pozostałym olejem.
Umieścić bułki na grillu, aż ładnie tosty ze znakami grill.
Slidery podawać na opiekanych bułeczkach hamburgerowych, zwieńczone chrupiącą grillowaną chrupiącą Coleslaw.
Ułóż kapustę na blasze do pieczenia i skrop po obu stronach olejem roślinnym.
Posypać cukrem, solą i pieprzem, a następnie wrzucić do herbu. Grilluj kapustę przez 4 minuty z każdej strony lub 8 minut, obracając raz lub aż krawędzie zaczną więdnąć, ale większość kapusty pozostaje chrupiąca.
Kapustę wyjąć z grilla i pozostawić do ostygnięcia na kilka minut. W międzyczasie, zrobić vinaigrette w średniej misce przez ubijanie skórki pomarańczowej, musztarda Dijon, i sok pomarańczowy z oliwą z oliwek, aż emulguje.
Dodać sól i pieprz do smaku. Posiekaj grillowaną kapustę, usuwając rdzeń i umieść w misce z dressingiem.
Dodać pietruszkę i zieloną cebulę i wrzucić do herbu.