Suwaki z szalotką - Dijon Relish
Sliders with Shallot-Dijon Relish może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz mieloną polędwicę, masło, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonej gruszki i szalotki z Sherry-Dijon Vinaigrette, Solony pieczony indyk z ziołami i szalotką-SOS Dijon, oraz Pieczony Łosoś Z Szalotką + Zielona Cebula.
Instrukcje
Przygotować grill na średnim ogniu.
Połącz 1/2 łyżeczki soli, pieprzu i polędwicy. Podzielić mieszaninę mięsa na 8 równych porcji, kształtując każdy w 1/4-cala grubości patty. Lekko pokryć obie strony pasztecików sprayem do gotowania.
Umieść paszteciki na stojaku do grillowania; grill przez 3 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Połączyć szalotki, sos Worcestershire, musztarda, i masło w małej misce, dobrze mieszając.
Przetnij rolki na pół poziomo.
Rozprowadzić mieszankę szalotki równomiernie po ściętych bokach rolek.
Warstwa 1 patty i 2 chipsy marynowane na dolnej połowie każdej rolki; góra z górnymi połówkami rolek.