Suwaki Z Kurczaka Z Grilla Buffalo
Suwaki z kurczaka z grilla Buffalo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 132 kalorie, 12g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka udek z kurczaka, szalotka, łodygi selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Suwaki Z Kurczaka Z Grilla Buffalo, Suwaki Buffalo Chicken, oraz Suwaki Buffalo Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ostry sos i masło w średniej plastikowej torebce i wymieszaj, aby połączyć.
Dodać kurczaka i zamknąć worek, wyciskając nadmiar powietrza. Obróć torebkę, aby równomiernie pokryć kurczaka.
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniej wysokości (około 191° do425). W międzyczasie, zrób slaw.Marchew obrać i zetrzeć na dużych otworach tarki; przenieść do dużej miski. Połowę łodygi selera naciowego wzdłuż, bardzo cienko pokroić je w poprzek i dodać do miski.
Dodać śmietanę, ser pleśniowy, ostry sos, i scallion i mieszać do połączenia. Odstawić podczas grillowania kurczaka.Gdy grill jest gotowy, wyjąć kurczaka z marynaty, pozwalając nadmiar kapać, i wyrzucić marynatę.
Umieść kurczaka na grillu i zamknij grill. Gotować, przewracając kurczaka po około 4 minutach. Kontynuuj gotowanie, aż gotowane przez, o 3 do 4 minut więcej.
Wyjąć na czystą płytę i namiot folią.
Na grillu kładziemy bułki wycięte bokiem i tostujemy, aż Na spodzie pojawią się ślady grilla, około 1 do 2 minutes.To złóż, umieść 1 kawałek kurczaka na każdej dolnej bułce. Podziel slaw na kurczaka, i zamknąć z góry bułki.