Suwaki z buraków i brązowego ryżu
Suwaki z buraków i brązowego ryżu mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 1195 kalorii, 44g białka, oraz 29g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka koszernej soli, pieprzu, mieszanka brązowego ryżu pełnoziarnistego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 49 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Podsmażone Buraki Z Tofu I Brązowym Ryżem, Sałatka Z Buraków I Brązowego Ryżu Z Kozim Serem, oraz Brokuły, buraki i jarmuż brązowy ryż miski z Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Każdy kawałek chleba pokroić w 3-calowe koło za pomocą okrągłego noża; rezerwy skrawki do innego użytku (takich jak bułka tarta lub grzanki). Lekko płaszcz rundy chleba z gotowania sprayu. Ułóż rundy chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Broil 2 minut z każdej strony lub do lekko tosty. Schłodzić na stojaku z drutu.
Zmniejsz temperaturę pieca do 40
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku, aby podgrzać.
W średniej misce połącz ryż i kolejne 7 składników (przez pieprz).
Połączyć musztardę i jajko, dobrze mieszając.
Dodać mieszaninę jaj do mieszaniny ryżu; mieszać aż dobrze wymieszane. Łyżka 1/3 szklanki mieszanki ryżu do (2 1/2 cala) okrągły foremka do ciastek; Pack mieszaniny w dół.
Usunąć pleśń. Powtórz procedurę 7 razy, aby uformować 8 pasztecików.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj 1 łyżkę oleju do patelni; zawirować do herbu. Ostrożnie dodać 4 paszteciki do patelni; gotować 2 protokół. Ostrożnie przenieść paszteciki do rozgrzanej blachy do pieczenia, obracając paszteciki i układając w jednej warstwie. Powtórz procedurę z pozostałą 1 łyżką oleju i pozostałymi 4 pasztecikami.
Umieść patelnię w piekarniku; piec paszteciki w temperaturze 400 przez 9 minut. Top każdy patty z 1 plaster sera; piec dodatkowe 1 minutę lub aż ser jest miękki i paszteciki są ustawione.
Na płaskiej powierzchni ułożyć 8 rund chleba tostowego; każdą rundę przełożyć 1 patty. Rukolę podzielić równomiernie między suwaki; na wierzchu pozostałe tosty.