Suwaki Picadillo

Suwaki Picadillo
Suwaki Picadillo to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 14g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Mieszanka slivered migdały, oliwki, mielone ziele angielskie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chorizo i wołowina Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), Picadillo, oraz Picadillo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 ząbek czosnku zetrzeć na tarce do majonezu i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TarkaTarka
2
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 10 protokół. Posiekaj pozostałe 2 ząbki czosnku, dodaj do cebuli i gotuj jeszcze 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Lekko ostudzić.
5
W międzyczasie wymieszaj mieloną wołowinę, 1 łyżeczkę soli, sos pomidorowy, cynamon, ziele angielskie i goździki w dużej misce. Wymieszać w rodzynki, zielone oliwki, i migdały, następnie cebula i czosnek; wymieszać delikatnie, aż tylko włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Canilla® Extra RiceCanilla® Extra Rice
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wytrzeć patelnię, dodać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek, i ustawić na średnim ogniu. Mięso podzielić na 8 równych porcji. Brązowy z każdej strony, około 4 minut dla medium.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Podawać na roladkach ziemniaczanych z rozmazem majonezu czosnkowego i top z marynowanymi jalapenos.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
Salsa Pomidorowo-chipotleSalsa Pomidorowo-chipotle
Rolada ZiemniaczanaRolada Ziemniaczana
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn