Suszony SOS wiśniowo-żurawinowy
Suszony SOS wiśniowo-żurawinowy to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.45 za porcję. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz brązowy cukier, żurawinę, koktajl z soku żurawinowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to SOS Wiśniowo-Żurawinowy Suszony, Sos Żurawinowy Suszony Wiśniowo-Pomarańczowy, oraz Kompot z żurawiny, szalotki i suszonej wiśni.
Instrukcje
Wymieszać koktajl z soku żurawinowego, wodę, brązowy cukier, laskę cynamonu i ziele angielskie razem w rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Dodać wiśnie do mieszanki soku żurawinowego; gotować kolejne 2 protokół.
Dodać żurawinę; kontynuować gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż żurawina pop, o 10 protokół.
Wyjąć z ognia i schłodzić w lodówce 8 godzin na noc.
Przed podaniem wyjąć i wyrzucić laskę cynamonu.