Suszony na słońcu pomidorowy klopsik z sosem z czerwonej porzeczki
Suszony na słońcu pomidorowy klopsik z sosem z czerwonej porzeczki wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na $2.79 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 34g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka parmezanu, ząbki czosnku, bazylia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Suszone Na Słońcu Mięso Z Pomidorów, Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz 2 (8 x 4 cale) Patelnie bochenek z sprayem do gotowania; odstawić.
Aby przygotować bochenki mięsne, umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż powstanie gruba okruchy.
Połączyć bułkę tartą, cebulę i kolejne 7 składników (cebula przez jajka). Podzielić mieszaninę mięsa na pół. Każdą porcję wcisnąć do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 400 przez 55 minut lub aż termometr do mięsa zarejestruje 18
Aby przygotować sos, połącz galaretkę, Wino i mąkę w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 5 minut lub do rozpuszczenia galaretki.
Aby zamrozić unbaked Meat loaf: przygotuj przez pokrywę kroku z folią, naciskając, aby usunąć jak najwięcej powietrza. Owiń folią o dużej wytrzymałości. Przechowywać w zamrażarce do 2 miesięcy.
Przygotować mrożony, niepoddany obróbce cieplnej Bochenek: rozmrozić całkowicie w lodówce (około 24 godzin). Rozgrzej piekarnik do 40
Usunąć folię; zachować folię.
Usuń folię; wyrzucić folię. Przykryć pieczywo folią; piec w temperaturze 400 przez 45 minut. Odkryć i piec dodatkowe 45 minut lub aż termometr mięsa zarejestruje 18
Przygotować połowę sosu z czerwonych porzeczek i wina; podawać na bochenku mięsa.