Suszone Pomidory I Roladki Z Fetą
Ten przepis służy 16 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wody, suszone na słońcu pomidory posypki, masło, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles, oraz Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zalać wrzącą wodą posypki pomidorowe w małej misce; odstawić 10 minut lub do miękkości.
Odcedzić w durszlaku nad 1 szklanką miary, rezerwując płyn. W razie potrzeby dodać wodę do zarezerwowanego płynu, aby zmierzyć 1 szklankę; podgrzać płyn do 120 do 13
Połącz zawartość gorącej mieszanki rolek i zamkniętego pakietu drożdży w dużej misce; dobrze wymieszaj.
Dodaj bardzo ciepły płyn, posypkę pomidorową, masło, jajko i fetę, mieszając, aż ciasto oderwie się od boków miski. Obrócić ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni; zagnieść ciasto 2 minuty lub aż będzie gładkie i elastyczne.
Umieść miskę na cieście na pokrycie; odstawić na 5 minut.
Ciasto podzielić na 16 równych porcji, kształtując każdą porcję w kulkę.
Umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 15 minut lub do podwojenia luzem.
Piec w 375 przez 19 minut lub do lekko rumiane.