Suszone na słońcu Burgery z indyka z bazylią Aïoli
Suszone na słońcu hamburgery z indyka z bazylią Aïoli mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.62 za porcję. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 40g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka zapakowanych w olej suszonych połówek pomidorów, sól, mielona pierś z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 minut. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Suszone na słońcu Burgery z indyka z bazylią Aïoli, Hamburgery jagnięce z suszonymi pomidorami Aioli, oraz Bekonowe Burgery Z Indyka Z Ananasem Aioli.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników. Podzielić mieszaninę indyka na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/2-calowy patty.
Umieścić paszteciki na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania; grillować 8 minut z każdej strony lub aż termometr zarejestruje 16
Na dolną połowę każdej bułki ułożyć 1 liść sałaty; na wierzch ułożyć 1 burgera i 1 plasterek pomidora.
Rozłóż 1 łyżkę bazylii Aoli na wewnętrznej stronie każdej górnej bułki.
Umieścić każdy wierzch na 1 burger.