Suszone-masło Figowo-jabłkowe

Suszone-masło Figowo-jabłkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj suszonych fig i masła jabłkowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 95 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, jabłka, krystalizowany imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 2 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowe Fig Newtons dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz figi, jabłka, cydr i imbir w rondlu i doprowadź do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka zmiękną, 10 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
ImbirImbir
CydrCydr
FigiFigi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Częściowo przykryć i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka będą papkowate i rozpadną się, 20 do 35 minut dłużej. Puree partiami w blenderze. Całkowicie schłodzić, przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 2 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia2
Magazyn