Suszone Masło Wiśniowe
Suszone masło wiśniowe to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz miód, wiśnie, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 113 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Indyk szkliwiony wiśniami z suszonym farszem wiśniowo-jabłkowym, Muffinki Z Suszonymi Wiśniami, oraz Suszone Bułeczki Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wiśnie, skórkę z cytryny, sok z cytryny i 2 szklanki wody w grubym dnie, średni rondel i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż wiśnie będą miękkie, o 15 protokół.
Przenieść mieszankę wiśni i płyn do gotowania do blendera i puree, aż będzie gładka. Powrót mieszaniny do rondla i dodać miód, cynamon i pektyny. Powrót mieszaniny do wrzenia i gotować w szybkim wrzeniu przez jedną minutę.
Zdjąć rondel z ognia. Kadzi masło wiśniowe do gorących, wysterylizowanych słoików i przetwarzać w gorącej kąpieli wodnej przez 10 minut.