Suszone Bułeczki Wiśniowo-Cytrynowe
Suszone bułeczki wiśniowo-cytrynowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 10. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz wiśnie, masło, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suszone Bułeczki Wiśniowe, Kardamon i suszone bułeczki wiśniowe, oraz Suszone Wiśniowe Bułeczki Pistacjowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. w średniej misce wymieszaj mąkę, cukier, skórkę cytryny, krem z kamienia nazębnego, sodę oczyszczoną i sól.
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak drobna okruchy. Wymieszać wystarczającą ilość maślanki, aby ciasto opuściło stronę miski i utworzyło kulkę. Wymieszać z wiśniami.
Na nieprzetworzonym arkuszu cookie, upuść ciasto o około 1/3 cupfuls około 1 cala od siebie.
W razie potrzeby posypać dodatkowym cukrem.
Piec 10 do 15 minut lub do jasnobrązowego. Natychmiast usuń z arkusza cookie.
Podawać na ciepło lub chłodno.