Suszona wołowina w palaczu
Suszona wołowina w palaczu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 238 kalorii, 38g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.74 za porcję. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 godzin i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ocet cydr, polędwica, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Beef Jerky, Wołowina W Stylu Kowbojskim, Beef Jerky, oraz The BEST Beef Jerky.
Instrukcje
W dużej, nieporowatej misce, połączyć mielony czarny pieprz, sos sojowy, ocet, ostry sos pieprzowy i sos Worcestershire.
Dobrze wymieszać i dodać plastry mięsa. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Przygotować odkryty palacz na małym ogniu i lekko rusztu oleju.
Ułóż paski mięsa na grillu, aby nie nakładały się na siebie. Dym na małym ogniu. Szarpanie odbywa się, gdy krawędzie wydają się suche, z niewielką nutą wilgoci w środku plasterków, około 6 do 8 godzin.