Suszona wiśnia i złote rodzynki
Suszona wiśnia i złote rodzynki to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 80g białka, 405g tłuszczu, oraz w sumie 5931 kalorii. Na $10.89 za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka twarogu, jajko, ciasto francuskie arkusz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać złote rodzynki można śledzić to danie główne z Kruszonka jabłkowa ze złotymi rodzynkami jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Suszona wiśnia i złote rodzynki, Golden Delicious jabłko i Cheddar z suszoną żurawiną, oraz Chutney z rabarbarem, wiśnią i złotymi rodzynkami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Ćwiartka ciasto francuskie arkusz z ostrym nożem, aby utworzyć 4 kwadraty. Wymieszać serek śmietankowy i 1 1/2 łyżki cukru, następnie podzielić na kwadraty, rozkładając, aby pozostawić 3/4-calową granicę ciasta dookoła.
Posyp owocami serek śmietankowy.
Posmaruj jajko na granicy ciasta. Złóż ciasto w trójkąt, aby zamknąć nadzienie i zacisnąć krawędzie widelcem.
Wytnij mały otwór parowy w Szczytach obrotów.
Blaty pędzla z większą ilością jajka i posypać pozostałą ' łyżką cukru.
Ułóż na lekko maślanej blasze do pieczenia i piec w dolnej trzeciej części piekarnika, aż dmuchane i złoty kolor, o 25 protokół.