Suszona Fasola

Suszona Fasola
Jeśli 65 centów za porcję spada w budżecie, suche Curry fasoli może być doskonały bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 105 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz wodę, nasiona gorczycy, chile, takie jak serrano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Curry ciecierzyca i czarna fasola, oraz Curry fasola mung z rabarbarem i pochrzyn dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli używasz osuszonego kokosa, moczyć w ciepłej wodzie, aby pokryć 1 godzinę i dobrze osuszyć na sicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos OsuszonyKokos Osuszony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
2
Rozgrzać olej w 3-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, aż gorące, ale nie palenie, a następnie gotować nasiona gorczycy, kminek, dals, asafetida, chile, i curry liści, mieszając od czasu do czasu, aż nasiona gorczycy zaczynają pop. Wymieszaj fasolę, wodę i sól do smaku i gotuj na wolnym ogniu, przykryte, aż fasola będzie po prostu miękka, a większość wody odparuje, 6 do 8 minut. Wymieszać z kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Liście CurryLiście Curry
AsafoetidaAsafoetida
KokosKokos
FasolaFasola
Papryka ChiliPapryka Chili
KminekKminek
WodaWoda
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
* Dals są suszone rośliny strączkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rośliny StrączkoweRośliny Strączkowe
1
* Fasola może być wykonana 6 godzin wcześniej i schłodzona, przykryta. Podciąć lekko, aby fasola zachowała kolor po podgrzaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn