Utwardzona Cobia z tostami Sosna orzechów może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 914 kalorii, 7G białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 4,39 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, sok z cytryny, cobia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Cobia z nowym Smyrna Clam Chowder, oraz Miecznik Z Oliwą, Orzeszkami Piniowymi I Pietruszką.
Instrukcje
1
Wymieszać sól, cukier, skórki i sok z cytryn, limonek i pomarańczy. Całkowicie zanurzyć cobię w utwardzaczu i schłodzić w lodówce przez co najmniej 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dla sosny orzechów: suche tosty orzechów w średnim saute patelni na średnim ogniu przez 4 do 6 minut, tylko do uwolnienia niektórych smaku. Nie palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)